Garažna vrata


Kontaktirajte nas

Da boste svoj dom lahko čim bolj optimalno opremili tudi v skladu z vašimi željami, se obrnite na nas!


01 / 724 00 00 


prodaja@roltek.si

Upravljanje garažnih vrat

Motorni pogon je standardna komponenta vseh Roltek garažnih vrat. Z uporabo priročnega daljinskega upravljalnika lahko udobno v vsakem vremenu zapeljete v garažo ne da bi zapustili vaše vozilo. Prepustite se udobju, ki ga ponujajo naša avtomatizirana garažna vrata! 

Pogon vseh Roltek rolo vrat je vzdržljiv in izdelan iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo dolgo življensko dobo. Vsi električni motorji in vgrajena elektronika izpolnjujejo stroge zahteve evropskih standardov. V primeru izpada električne energije je poskrbljeno s pomočjo ročice za opiranje v sili (stropna vrata) ali pa opcijsko z uporabo monokomandne ročice (rolo vrata). 
 
Za varno gibanje na območju delovanja vrat poskrbi opcijska fotocelica. Varnost vam nudi tudi tlačno varovalo, ki je vgrajeno v zaključni lameli in zazna vsako oviro. Ob naletu na oviro se vrata dvignejo do zgornjega končnega položaja in preprečijo morebitne poškodbe.

Izbirate lahko med številnimi dodatki za upravljanje garažnih vrat:
upravljanje vrat1.jpg
Tlačno varovalo in tlačna guma
Za dodatno varnost ob naletu na oviro je lahko poskrbljeno s tlačnim varovalom. Ob pojavu povečanja pritiska v gumi se vrata avtomatično dvignejo.
upravljanje vrat3.jpg
Fotocelica za dodatno varnost
Pri pogostem prehajanju skozi vhod v garažne ali ostale prostore priporočamo uporabo opcijske fotocelice, ki ob zaznavi gibanja vrata zaustavi.
upravljanje vrat6.jpg
Ključ stikalo
Poleg daljinskega je na voljo tudi upravljanje preko ključ stikala. Stikalo se lahko namesti pred ali v prostor, z obratom ključa pa se bodo vrata dvignila ali spustila.
upravljanje vrat4.jpg
Taster stikalo za upravljanje
Klasično stikalo za impulzno upravljanje vrat vam omogoča kontrolirano dvigovanje in spuščanje garažnih vrat. Stikalo vam bo v prostoru vedno na dosegu roke.
upravljanje vrat5.jpg
Kodirna stikalna naprava
Z uporabo kodirne stikalne naprave boste dostop v vaše prostore omogočili le izbrancem in na ta način zaščitili neavtorizirano prehajanje.
upravljanje vrat2.jpg
Odpiranje v sili
V primeru izpada električne energije vam je ne voljo opcijsko ročno odpiranje z monokomandno ročico. Na ta način boste lahko nemoteno uporabljali vrata tudi ko pogon ne bo zmožen obratovati.