Notranja senčila


Kontaktirajte nas

Da boste svoj dom lahko čim bolj optimalno opremili tudi v skladu z vašimi željami, se obrnite na nas!


01 / 724 00 00 


prodaja@roltek.si

Lamelne zavese

Lamelne zavese so vertikalno obešeni tekstilni trakovi, ki so narejeni iz antistatičnega materiala, zato se na njih ne nabira prah. Uporabne so namesto navadnih zaves, nudijo pa boljše senčenje. Kot ostala notranja senčila so primerne kot dopolnitev k zunanjim senčilom.

Niso njihov nadomestek, saj nudijo le zaščito pred neposrednimi sončnimi žarki, ne pa tudi pred vročino. Za zmanjšanje vročine v prostoru je potrebno vgraditi zunanje senčilo.
 
Lamele so na voljo v pestri barvni kolekciji, lahko izberete različno kombinacijo barv trakov in s tem naredite poseben barvni poudarek v vašem prostoru.
 
Trakovi so lahko različne širine: 63 mm, 89 mm in 127 mm. Vodilo lamel je iz aluminija in ga montiramo na strop ali steno. Kvaliteten mehanizem vgrajen v vodilu omogoča resnično preprosto odpiranje in zapiranje lamel oziroma regulacijo svetlobe.
 
Možna je tudi izvedba za okna nepravilnih oblik, predvsem mansardna okna, ki so delno poševna. Upravljanje lamelnih zaves je preprosto, standardno s perlasto verižico za nastavljanje naklona trakov in vrvico za pomikanje lamel levo in desno. Možno pa je tudi motorno in daljinsko upravljanje za maksimalno udobje bivanja.

Lastnosti lamelnih zaves Roltek:  
  • možna izbira trakov različne dimenzije iz pestre barvne kolekcije
  • kvalitetno antistatično blago
  • različne možnosti za upravljanje
  • možna izvedba za okna nepravilnih oblik
  • izdelava po meri za optimalno senčenje