Notranja senčila


Kontaktirajte nas

Da boste svoj dom lahko čim bolj optimalno opremili tudi v skladu z vašimi željami, se obrnite na nas!


01 / 724 00 00 


prodaja@roltek.si

Notranji roloji

Roloji so notranje senčilo, ki se navija na os. Kot ostala notranja senčila so primerni kot dopolnitev k zunanjim senčilom, niso pa njihov nadomestek, saj nudijo le zaščito pred neposrednimi sončnimi žarki, ne pa tudi pred vročino. Za zmanjšanje vročine v prostoru je potrebno vgraditi zunanje senčilo – v podjetju Roltek priporočamo rolete.

Notranji roloji imajo lahko samo os, na katero se navijajo, lahko pa se navijejo v omarico, ki v zaprtem stanju ščiti blago. Pri nekaterih tipih je možna zaustavitev senčila na katerikoli poziciji. Zaključna letev iz aluminija poskrbi, da je blago vedno optimalno napeto.

Blago lahko izberete iz bogate barvne kolekcije, tako da lahko dosežete idealno barvno kombinacijo za vaš prostor. Različni tipi blaga tudi omogočajo različne stopnje zatemnitve.

Za upravljanje lahko izbirate med številnimi različnimi možnostmi: s perlasto verižico, potezno vrvico, vzmetjo, ročajem ali motorjem.

Kot vsa Roltek senčila so tudi notranji roloji izdelani iz najboljših materialov, kar jim zagotavlja trajnost in dolgo življenjsko dobo praktično brez vzdrževanja.

Lastnosti notranjih rolojev Roltek:             
  • možna izbira blaga iz pestre barvne kolekcije
  • izbira med blagom z različnimi zmožnostmi zatemnitve
  • različne možnosti za upravljanje
  • izdelava po meri za optimalno senčenje