Zunanje žaluzije


Kontaktirajte nas

Da boste svoj dom lahko čim bolj optimalno opremili tudi v skladu z vašimi željami, se obrnite na nas!


01 / 724 00 00 


prodaja@roltek.si

Upravljanje zunanjih žaluzij

Motorno upravljanje žaluzij danes predstavlja vedno večji delež, saj je postalo dostopno vsakomur. Za vsakodnevno odpiranje in zapiranje vseh žaluzij lahko porabite veliko časa in napora, zato si privoščite udobje motornega pogona. Poleg udobja pa enakomerno delovanje senčila z motorjem podaljša njegovo življenjsko dobo.

V podjetju Roltek vam nudimo široko izbiro med številnimi vrstami upravljanja za zunanje žaluzije. Prepustite se udobju avtomatizacije in si privoščite več!

Izbirate lahko med številnimi vrstami upravljanja:
krmilj_monokom.jpg
Ročno upravljanje z monokomando
Standardno ročno upravljanje zunanje žaluzije z vrtenjem monokomandne palice s čimer spreminjamo naklon lamel in dvigamo ter spuščamo senčilo.
krmilj_stikalo.jpg
Motorno upravljanje s stikalom
Vedno več ljudi se odloči za motorno upravljanje senčil. Senčila se upravlja preprosto s pritiskom na stikalo na steni – tako kot prižgemo ali ugasnemo luč. Na eno stikalo lahko zvežemo eno ali več žaluzij.
daljinsko upravljanje zaluzij.jpg
Motorno daljinsko upravljanje
Vedno več naprav se upravlja kar na daljavo, tudi pri žaluzijah je tako. Z daljinskim upravljanjem žaluzije spustite ali dvignete ne da bi vam bilo potrebno vstati. Z enim daljincem lahko istočasno upravljate eno ali več žaluzij.
krmilj_stikalo_ura.jpg
Inteligentno upravljanje s časovno uro
Najudobnejši način upravljanja, saj se žaluzije dvigajo in spuščajo ob vnaprej določenem času. Ta način upravljanja nudi tudi dodatno varnost vašega doma pred vlomilci, saj zaradi spreminjanja položaja rolete daje vtis prisotnosti oseb v objektu.